Bun venit în odaia șezătorii!

Dragă cititorule, 

îți mulțumim că ai trecut pragul odăii noastre virtuale!

Mai întâi de toate, hai să facem cunoștință!

Suntem o echipă de prieteni care s-au cunoscut în facultate. Și cu mâna pe inimă spunem că suntem ca o mică familie, genul acela de prieteni pentru toată viața!

Am studiat cu toții la Facultatea de Litere, Studii Culturale, Etnologie. De meserie suntem etnologi, dar majoritatea dintre noi profesăm în alte domenii. Am pornit acest proiect în 2014, din iubirea pentru satul românesc și pasiunea pentru tradiții. Acesta a fost focul care a alimentat dorința noastră de a aduce satul mai aproape de oraș, de a prezenta oamenilor autenticul vieții tradiționale românești.

 

 

Colaborări de care suntem mândri

Activitatea noastră de-a lungul anilor cuprinde numeroase colaborări și evenimente de care suntem foarte mândri. Am participat la numeroase festivaluri din București și din țară, evenimente speciale și alte mici activări cu caracter specific. De asemenea, am avut colaborări și cu alte asociații și instituții de prestigiu.

Festivaluri la care am participat: Street Delivery București, PlaiFest, FânFest Roșia Montană, IEsc, Balkanik Festival, Festivalul Internațional de Folclor Muzici și Tradiții București, Padina Fest, Mara Fest, Barock. Bonțida Castle, Femei pe Mătăsari, Culese din Balkani.

Echipa Șezătoarea Urbană

Impresii de la cei care ne-au trecut pragul

Tineri iubitori de tradițional care promovează valorile satului românesc. Vă felicit și vă doresc mult succes!
Mihaela Ghițulescu
Îmi place, sustin, recomand cu drag!
Să ne tot bucuram de șezătoarea
urbană!
Alina Vișan
Implicare Urbană cu idei etnografice venite din tradții strămoșești, de pe plaiuri Românești. Felicitării!!!
Căulea Raul