Povești de la oraș

Cum a fost la Șezătoarea de Crăciun – ediția 2019

Primul articol de pe anul acesta îl începem puțin mai nostalgic. Vrem să vă povestim despre atelierul de Crăciun de pe 8 decembrie, de anul trecut. Sfârșitul de an a venit în fugă și nu am mai apucat să împărtășim și aici.

După multe pregătiri și emoții, cele două ore de atelier au fost fără cuvinte. Și nu zicem asta întămplător. Efectiv, toti participanții erau foarte captivați de ceea ce creează, erau total dedicați încât nimeni nu a mai avut timp și de altceva.

Șezătoarea de Crăciun din 2019 este al treilea eveniment de acest gen pe care îl organizăm. Este un atelier pe care noi îl îndrăgim foarte mult și a început din dorința de a retrăi emoția sărbătorilor ca atunci când eram copii și ne pregăteam de serbarea de Crăciun de la școală. Acea magie pe care cu greu o mai întâlnim în zilele noastre.

Ne-am bucurat și de această dată de o atmosferă de poveste. Colinde, cozonac si miros de portocale. A fost momentul când am simțit cu adevărat că vine Crăciunul.  Cu toții am creat obiecte extraordinar de frumoase, cu mult suflet și ne-am inspirat unii de la alții.

Ne-ar fi plăcut să filmăm și să pozăm mai mult, dar nu am putut. Eram cu toții absorbiți de ceea ce trebuia să creăm. Și ne bucurăm că ne-am îndeplinit scopul, preț de două ore am redevenit copii.

Acest atelier îl organizăm la început de decembrie și încercăm să folosim cât mai multe materiale naturale sau reciclate. Ne inspirăm din reviste, articole online și din natură, dar cel mai mult punem preț pe imaginația și gustul fiecăruia. Nu îți trebuie cine știe ce talent, ci doar dorința de a crea ceva frumos, restul vine de la sine, eventual mai dăm și noi o mână de ajutor. Dacă ești interesat să participi, urmărește-ne pagina de facebook la fiecare sfârșit de noiembrie pentru a prinde un loc la atelier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *